A debrecenit azt megsütni kell olajban vagy megfőzni?
Figyelt kérdés
Ne nézzetek analfabétának de nincsen ráírva és most úgy eszembejutott hogy nagyimnál ettem anno és vettem 😀2020. dec. 11. 12:47
1/9 anonim válasza:
lehet vízben főzni, de akár grillezni vagy serpenyőben is kisütni (de nem bő olajban, mint egy rántotthúst)
2/9 anonim válasza:
Sütve finomabb.De meg is főzheted.
3/9 anonim válasza:
Ugy is kettesevel van - debreceni paros ... egyiket susd meg, a masikat pedig fozd meg.
5/9 anonim válasza:
Sütheted is, főzheted is, ahogy neked megfelel.
Csak egy valamire ne számíts, hogy EZ a debreceni olyan lesz, mint AZ, amit a nagyidnál ettél. És nem azért, mert te valamit is elrontasz, hanem a mostani debrecenik minősége meg sem közelíti a régit. Szerintem rosszabbak, mint némelyik lecsókolbász.
7/9 anonim válasza:
Én sütni szoktam, úgy nagyon finom.
8/9 anonim válasza:
Szerintem úgy a legjobb, ha serpenyőben sül.
9/9 anonim válasza:
Bármilyen kolbászfélét olajban sütni szentségtörés. Kevés zsíron inkább, meg ami kisül belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!