Sütemény burkolására a fondant vagy a marcipán a jobb?
Figyelt kérdés
2020. nov. 28. 11:19
1/7 anonim válasza:
Marcipan egyertelmuen jobb, de dragabb is.
2/7 anonim válasza:
Nekem a marcipán, a másikat nem szeretem.
4/7 anonim válasza:
Nyilván sokkal kifinomultabb a marcipán,mint egy gagyi geil cukormáz.
5/7 anonim válasza:
Nekem pl a fondant, mert a marcipánt nem szeretem, mindig leszedem a tortáról ha azzal van burkolva.
6/7 anonim válasza:
A marcipán finomabb és nehezebb elrontani
7/7 anonim válasza:
Utálom a marcipánt, ezért fondant, de abból se tudok sokat enni, mert tömény cukor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!