Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sütemény burkolására a fondant...

Sütemény burkolására a fondant vagy a marcipán a jobb?

Figyelt kérdés

2020. nov. 28. 11:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Marcipan egyertelmuen jobb, de dragabb is.
2020. nov. 28. 11:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a marcipán, a másikat nem szeretem.
2020. nov. 28. 11:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
64%
A fondànt könnyebb elszúrni.
2020. nov. 28. 11:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
58%
Nyilván sokkal kifinomultabb a marcipán,mint egy gagyi geil cukormáz.
2020. nov. 28. 12:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
70%
Nekem pl a fondant, mert a marcipánt nem szeretem, mindig leszedem a tortáról ha azzal van burkolva.
2020. nov. 28. 13:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A marcipán finomabb és nehezebb elrontani
2020. nov. 29. 01:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
Utálom a marcipánt, ezért fondant, de abból se tudok sokat enni, mert tömény cukor.
2020. nov. 29. 08:49
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!