Vállalható valami lenne belőle?
Inkább levelestésztát vegyél erre a célra.
A rétestészrából min. 3-4 réteget kell használni és közben mindegyik réteget beecsetelni olajjal v olvasztott vajjal.
a rétestészta létegenként van csomagolva, és ahogy az első mondja, nem lenne elég csak összerakni őket, meg kell kenni minden réteget. sós rétest viszont lehet csinálni belőle, de én nem pizzás stílusút csinálnék belőle.
a levelestészta az hajtogatva van, a rétegek közé vaj van hajtogatva, tehát már alapból szeparálva vannak a rétegek, de az egész egy darab tészta, és abból nagyon jó pizzás sós sütit lehet belőle csinálni. arra figyelj hogy mielőtt dolgozni kezdesz vele, hagyd szobahőméréskletűre melegedni, úgy nem fog eltörni mikor széttekered.
1es vagyok...
Erre gondoltam kb
Én tekercses leveldstésztát szoktam venni, azonnal használhstó. A mélyhűtött nekem mecerásabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!