Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Lejárt szavatosságú sütőpor?

Lejárt szavatosságú sütőpor?

Figyelt kérdés
Már be van keverve minden a piskótához (piskótatekercset csinálok) de itthon csak pár hónapja lejárt szavatosságú sütőporom van. Azzal is meg lehet csinálni? Vagy miben nyilvánul meg ha az megromlik? (hisz csak por..)
2010. aug. 10. 09:08
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is használtam már. Nyugodtan! Semmi gond nem lett belőle!
2010. aug. 10. 09:12
 2/10 A kérdező kommentje:
Huh, okés. Köszönöm szépen! :)
2010. aug. 10. 09:14
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én pár éve lejártat is használtam. Semmi baja sem volt.
2010. aug. 10. 09:24
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan használd el, semmi baja nem lesz :)
2010. aug. 10. 09:36
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
A sütőpor nagyrészt szódabikarbónából áll nem bomlik, romlik hacsak nem ázik el.
2010. aug. 10. 10:34
 6/10 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek. valóban, jó lett a piskótatekercs :) apa születésnapjára készült amúgy :D
2010. aug. 10. 12:25
 7/10 anonim válasza:

Köszi, hogy ide is beírtad. Én is most találtam lejárt szavatosságú sütőporokat.

SZUPER oldal ez a gyakorikerdesek.hu (Y)

2014. nov. 28. 10:56
 8/10 anonim ***** válasza:
A googleba irtam a kerdest es most erre is ra talaltam kerdezo koszonom hogy te megkerdezted ezt 9 evvel ezelott :D apudnak utolag is boldog szuletesnapot, en is liskota tekercset keszitek es lejart sutoporbol
2019. jan. 10. 02:35
 9/10 anonim válasza:
En kakaos piskotatat keszitettem es egyaltalan nem sikerult. Utana vettem eszre, hogy a sutopor amit hasznaltam 2 eve lejart. Nem csak papir csomagolasban volt hanem muanyagban is (5 db-os kszereles). Utanaolvastam es habar megromlani tenyleg nem tud, de a hatasat elveszti a lejarati ido utan. Lehet, hogy az egy - ket honap meg belefer de a 2 ev mar sok volt neki.
2021. júl. 14. 13:19
 10/10 anonim ***** válasza:

2022-ben dobott ide a gugli, ezt a trükköt próbáltam, igaz csak 3 hónapja járt le a sütőpor. Forró vízbe kell tenni egy keveset, ha habzik, buborékol még jó.

[link]

2022. dec. 3. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!