Lejárt szavatosságú sütőpor?
Figyelt kérdés
Már be van keverve minden a piskótához (piskótatekercset csinálok) de itthon csak pár hónapja lejárt szavatosságú sütőporom van. Azzal is meg lehet csinálni? Vagy miben nyilvánul meg ha az megromlik? (hisz csak por..)2010. aug. 10. 09:08
1/10 anonim válasza:
Én is használtam már. Nyugodtan! Semmi gond nem lett belőle!
2/10 A kérdező kommentje:
Huh, okés. Köszönöm szépen! :)
2010. aug. 10. 09:14
3/10 anonim válasza:
Én pár éve lejártat is használtam. Semmi baja sem volt.
4/10 anonim válasza:
Nyugodtan használd el, semmi baja nem lesz :)
5/10 anonim válasza:
A sütőpor nagyrészt szódabikarbónából áll nem bomlik, romlik hacsak nem ázik el.
6/10 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek. valóban, jó lett a piskótatekercs :) apa születésnapjára készült amúgy :D
2010. aug. 10. 12:25
7/10 anonim válasza:
Köszi, hogy ide is beírtad. Én is most találtam lejárt szavatosságú sütőporokat.
SZUPER oldal ez a gyakorikerdesek.hu (Y)
8/10 anonim válasza:
A googleba irtam a kerdest es most erre is ra talaltam kerdezo koszonom hogy te megkerdezted ezt 9 evvel ezelott :D apudnak utolag is boldog szuletesnapot, en is liskota tekercset keszitek es lejart sutoporbol
9/10 anonim válasza:
En kakaos piskotatat keszitettem es egyaltalan nem sikerult. Utana vettem eszre, hogy a sutopor amit hasznaltam 2 eve lejart. Nem csak papir csomagolasban volt hanem muanyagban is (5 db-os kszereles). Utanaolvastam es habar megromlani tenyleg nem tud, de a hatasat elveszti a lejarati ido utan. Lehet, hogy az egy - ket honap meg belefer de a 2 ev mar sok volt neki.
10/10 anonim válasza:
2022-ben dobott ide a gugli, ezt a trükköt próbáltam, igaz csak 3 hónapja járt le a sütőpor. Forró vízbe kell tenni egy keveset, ha habzik, buborékol még jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!