Besamel mártáshoz csak a vaj jó? Vagy van olcsóbb lehetőség ?
Vajjal lesz rendes íze, anélkül nem érdemes csinálni.
Gondolom, nem gyakran csinálod, akkor legalább jó legyen.
Nekem is van ünnepi étel kategória, gondolok itt mondjuk a különlegesebb, drága húsokra(tehát nem a szokásos csirke, disznó). Ünnepnapokon vagy havi egyszer azért 2 adag árát ki lehet gazdálkodni.
A vaj azért ennyire nem drága, olcsóbban is tudnál venni. Maga a friss brokkoli is van, hogy 500-600 Ft, gondolom ezek szerint azt sem akkor veszed meg.
Gondolt át, hogy kávézol-e, eszel-e édességeket, nasikat stb. Azoknak az árából csak kijön egy 300Ftos vaj.
5 Nem mindennap főzök ezt de a többi étel sincs ingyen.
7 nálunk ennyi a vaj, a nevet nem írom le nehogy reklam legyen de nem is ez a legdrágább ...
8 A brokkoli fagyasztott és sok van benne az volt 500Ft.
De 300 Ft ért akkor sem találok vajat sehol. Kávézni kávézok az édességeket nem szeretem így arra nem költök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!