Hogyan szereted jobban a káposztás tésztát?
Figyelt kérdés
2020. okt. 25. 21:09
A kérdező szavazást indított:
sehogyan sem
édesen
sósan, borssal
67 szavazat
2/12 anonim válasza:
Egy icipicit jobban szeretem sósan borsosan, de cukrosan is imádom.
3/12 A kérdező kommentje:
Én is sósan-borsosan szeretem a legjobban, annak ellenére, hogy nagyon édesszájú vagyok. Édesen is megeszem, de nekem a képosztás tészta jó borsos. Amikor lepirítják a cukrot, és a karamellben forgatják át a képosztát, azt annyira nem kedvelem. :)
2020. okt. 25. 21:59
5/12 anonim válasza:
Sos-borsos, sok kristalycukorral.
6/12 anonim válasza:
Nekem gyerekkori trauma, a menza miatt sehogy se szeretem. 😣
7/12 anonim válasza:
A káposztát kis cukron pirítom le, aztán sózom, borsozom. A tányéron plusz borsot teszek rá.
8/12 Mansour válasza:
Nem rajongok érte, de sósan-borsosan megeszem. Viszont egy kis karamelizált cukor a káposzta pirításánál kifejezetten jót tesz az aromájának. Párolt káposztát szoktam csinálni, és abba is mindig teszek karamelizált cukrot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!