Szerintetek menjek panaszkodni a tescoba, van értelme?
Figyelt kérdés
régi motoros vagyok a sütésben,sokféle kocka margarint szoktam használni,olyat is amit most vettem,elkészitettem a krémet és konkrétan sós volt,azt sem tudtam hová legyek mérgemben és nem értettem mitől lett sós.mire megkóstoltam a margarint amit hsználtam és sós,aminek nem lehetne sósnak lennie.most azt fontolgatom hogy holnap reggel a blokkal és a megmaradt margarinnal a kezemben bemegyek és visszakérem a megvásárolt és kukában kikötött margarinnak az árát.szerintetek lenne értelme?2010. aug. 6. 18:27
1/12 anonim válasza:
Lehet, hogy kis dologról van szó, de szerintem megéri elfáradni, márcsak azért is, mert ha beírsz a panaszkönyvbe nekik, akkor 50.000HUF-ra bűntetik őket.
De ha nem mész, akkor legközelebb figyelmesen olvasd el a "hozzávalók" felsorolást. De szerintem nem éri meg,hogy kidobd az összes sütit 50 FT különbség miatt, inkább vegyél márkásat, de az tuti jó.
2/12 anonim válasza:
A barátnőm múltkor túrós csúszát akart készíteni ebédre. Ehhez a helyi tescoban vásárolt be. A túró elvileg nem volt lejárva (szavatossági idő szerint), az állagán se látszott, hogy baj lenne, de kibontás után nagyon savanyú szaga és íze volt. Másnap én is visszamentem a blokkal és a megmaradt túróval. A vevőszolgálati pultnál minden gond nélkül visszakaptam a pénzt és megköszönték, hogy szóltam és megígérték, hogy utánajárnak, hogy másokkal ez ne forduljon elő (csak sejteni tudom, hogy ezt nem csinálták meg). Igaz, hogy nem egy nagy összeg, de azért nem akartak kidobni csak úgy ötszázvalahány forintot a kukába.
3/12 anonim válasza:
Sztem egy fél margarinnal a kezedben ne sétálj vissza a vevőszolgálathoz, vedd ezt tanulópénznek, és legközelebb ne vegyél teszkós margarint.
4/12 anonim válasza:
dehogynem sétálj vissza, ha arra jársz, tanulnak az esetből :)
5/12 anonim válasza:
Elöször olvasd el a margarin csomagolását, mert esetleg rá van irva, hogy sózott!!!! Ennem az esetben semmi okod sincs reklamálni.
6/12 anonim válasza:
Esetleg nem volt a margarinra írva, hogy sózott? Nekem most is van itthon ilyen.
7/12 anonim válasza:
Ha nem sózott margarin, akkor vidd vissza a maradékot és a blokkot, visszaadják az árát.
8/12 A kérdező kommentje:
ha megnézitek minden margarinban van 0,....% só,még a ramaban is sőt a Ramaban még több is mint a tescosban,mégsem sós,mert van itthon és megkóstoltam..egyébként nem a kék fehér tescos volt hanem a tesco szines,máskor is vettem már sosem volt vele gond.vissza fogom vinni szerintem mert 3 a kukában kötött ki egy pedig megmaradt és az használhatatlan ezek szerint.
2010. aug. 6. 19:19
9/12 anonim válasza:
Én is mindig reklamálok, ha 100%-ig biztos az igazam. Sok kicsi sokra megy, tartja a mondás. DE NEKIK IS.
10/12 anonim válasza:
az oké, hogy túl sós, de miért dobtad ki??? ha más nem pogácsasütéshez jó lett volna, ha meg kidobtad, mivel fogsz reklamálni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!