Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen egyedi, fura ételt...

Milyen egyedi, fura ételt szoktál enni/készíteni, amit te találtál ki?

Figyelt kérdés

Valami szokatlan ételt szoktál készíteni? Vagy akár kombinációt enni?

Én valamiért szeretem a hagymás-tejszínes csirkemellet majonézzel és körtével :DDD

Készíteni pedig gyakran szoktam pörköltes melegszendvicset vagy csirkepaprikás pizzát .. :D bár ezt sztem azért biztos szoktak páran

2020. szept. 5. 14:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Mikor gyerek voltam imádtam a vajas kenyeret cukorral pl.

Pl. tojcsi kajához zabpelyhet is szoktam. Vagy kelt tésztából zsebi kenyeret szoktam készíteni, amibe lehet pl. zöldség salátát tenni, vagy csak a fantázia szab határt.

Eszembe jutott egy újabb ötlet, mivel imádom a jégkrémet, egyszer majd szeretnék készíteni jégkrémes palacsintát.

De pl. a zabkása is nálam olyan mint autómániásnál a feltuningolt autó.

Pl. szoktam úgy készíteni, hogy pudinggal, tejszínnel, meggyel. Nagyon laktató.

Pl. salátából smootie-t szoktam készíteni van mikor csak natúr, de van mikor kreatívkodok ha van bőven hozzávaló otthon, pl. bazsalikommal, citromfűvel, mentával. Vagy különböző gyümölcsökkel.

2020. szept. 5. 15:11
 2/15 anonim ***** válasza:
90%
Virslihez szoktam a majonézhez egy kis Erőspistát keverni, nagyon fini!
2020. szept. 5. 15:25
 3/15 anonim ***** válasza:
90%
Néha kávé+tej helyett fahéjas cukros meleg tejet iszok.
2020. szept. 5. 15:27
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
A fahéjas tejet én is csekkolom majd.
2020. szept. 5. 15:44
 5/15 anonim ***** válasza:
75%
Virslis vajas kenyér. A virslit van hogy mikrózom, de van hogy a vajat is olvasztom a kenyéren mikróba.
2020. szept. 5. 15:46
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Sajtos pogácsa szendvics.
2020. szept. 5. 15:46
 7/15 Lazy Lover ***** válasza:
88%
zsíros kenyér mustárral vagy majonézes sósperec :D
2020. szept. 5. 17:03
 8/15 anonim válasza:
76%

Sültkrumpli fagyiba mártva

Banán szeletek a kenyéren

Narancs, mandarin, vagy málna milka csokival

😅

2020. szept. 5. 17:16
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Krumplit uborka reszelőn le kell reszelni, ilyen vékony krumpli szeleteket kapunk mint a csipsz. Ezt össze keverni olajjal, pici paprikával, sóval. Bele a tepsibe. Tojást 5-6 darabot felhabositani és amikor pirul a krumpli rá önteni, nagyon finom.
2020. szept. 5. 19:45
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

A fahéjas tejet én is szoktam inni, de langyosan, és akkor bele lehet keverni egy kanál mézet.(A forró tejben tönkremennek a méz hatóanyagai.) Ha kb. két hétig minden nap iszom egy csészével,észrevettem, hogy mintha több energiám lenne.

És még valami, mire ügyelni kell a fahéjnál: csak egy csipetet kell használni a csészébe,mert nagy mennyiségben, rendszeresen fogyasztva rosszullétet is okozhat, mivel kumarin tartalma van.

2020. szept. 6. 02:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!