Milyen egyedi, fura ételt szoktál enni/készíteni, amit te találtál ki?
Valami szokatlan ételt szoktál készíteni? Vagy akár kombinációt enni?
Én valamiért szeretem a hagymás-tejszínes csirkemellet majonézzel és körtével :DDD
Készíteni pedig gyakran szoktam pörköltes melegszendvicset vagy csirkepaprikás pizzát .. :D bár ezt sztem azért biztos szoktak páran
Mikor gyerek voltam imádtam a vajas kenyeret cukorral pl.
Pl. tojcsi kajához zabpelyhet is szoktam. Vagy kelt tésztából zsebi kenyeret szoktam készíteni, amibe lehet pl. zöldség salátát tenni, vagy csak a fantázia szab határt.
Eszembe jutott egy újabb ötlet, mivel imádom a jégkrémet, egyszer majd szeretnék készíteni jégkrémes palacsintát.
De pl. a zabkása is nálam olyan mint autómániásnál a feltuningolt autó.
Pl. szoktam úgy készíteni, hogy pudinggal, tejszínnel, meggyel. Nagyon laktató.
Pl. salátából smootie-t szoktam készíteni van mikor csak natúr, de van mikor kreatívkodok ha van bőven hozzávaló otthon, pl. bazsalikommal, citromfűvel, mentával. Vagy különböző gyümölcsökkel.
Sültkrumpli fagyiba mártva
Banán szeletek a kenyéren
Narancs, mandarin, vagy málna milka csokival
😅
A fahéjas tejet én is szoktam inni, de langyosan, és akkor bele lehet keverni egy kanál mézet.(A forró tejben tönkremennek a méz hatóanyagai.) Ha kb. két hétig minden nap iszom egy csészével,észrevettem, hogy mintha több energiám lenne.
És még valami, mire ügyelni kell a fahéjnál: csak egy csipetet kell használni a csészébe,mert nagy mennyiségben, rendszeresen fogyasztva rosszullétet is okozhat, mivel kumarin tartalma van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!