Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A vasárnap délután csinált...

A vasárnap délután csinált leves ma még jó lehet?

Figyelt kérdés
2020. aug. 26. 13:28
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
29 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
6%
Dobd ki, na ne az ablakon...
2020. aug. 26. 13:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha rögtön gyorsan lehűtötted és betetted a hűtőbe, akkor jó.
2020. aug. 26. 13:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szagold meg,kostold meg de savanykás akkor kuka vagy ahová rakni szoktad.
2020. aug. 26. 14:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha vasárnap lehülés után hütöbekerült és most felmelegítve az íze, illata normális, akkor nyugodtan meg lehet enni!
2020. aug. 26. 14:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Simán megenném, ha hűtőben volt.
2020. aug. 26. 14:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
61%
Én azért nem enném meg, mert 3 nap után már akkor is beleképzelném, ezáltal nem tudnám jóízűen fogyasztani, ha amúgy semmi baja.
2020. aug. 26. 14:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
Vendéglátásban nálunk a 3. naptól kuka
2020. aug. 26. 15:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, milyen leves, mi van benne, pl. tészta? Egyébként ma még megenném, ha jól volt tárolva.
2020. aug. 26. 16:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:
95%

A beltartalomtól függ.


Ha olyan levest csinálok,amit több napig akarok tárolni, akkor ahogy lekerül a kályháról , rögtön megy be a vízzel teli mosogatóba, hogy mielőbb lehűljön. Ilyenkor szoktam még egy kis vízzel felönteni, hogy az elpárolgott vizet pótoljam. A sózást is ennek megfelelően állítom be, hogy a plusz vízhez éppen jó legyen.

Húslevesnél kiszedem a húst, sárgarépát, krumplit, amit lehet alufóliába teszek. A sárgarépát nagyon utálom, ha benne ázik.

Mikor enni szeretnék , visszateszek annyit, amennyit gondolok egy evésre.

A tésztát nem jó belefőzni a levesbe.

Ha így teszel, akkor sokáig elállnak a levesek. De a szagán, ízén úgy is érzed, hogy van e baja.

2020. aug. 26. 17:25
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!