Néztem ezt a kapszulás kávéfőző akciót a Nespresson elég jónak hangzik, szerintetek van valamilyen kis betűs rész ami ellene szólna?
Elég érdekesnek tűnik (nem jó értelemben)
Azon kívül, hogy a későbbiekben drága lesz a kapszula, van benne még valami, ami hiteltelenné teszi, de igazából nem tudom, mi. Pedig kifizeted később a gép árát, de na
Köztudott, hogy a kapszulában van a pénz, nem a gépben (pont úgy, mint a tintasugaras nyomtatóknál).
Normál esetben megvennéd 10-20 ezerért a gépet. Utána pár ezer forintnyi kapszula vásárlása után esetleg rájönnél, hogy mégsem éri meg neked ez annyira. Ezért felteszed a polcra gépet és kész, nem költesz rá többet.
Erre reagálva kitalálták, hogy X darab kapszulával (a gépeknél olyan akció van, hogy 50/150/300 db kapszulát kell venni) vagy forinttal (a bónuszprogram havidíja) magukhoz láncolnak, így van egy minimum biztos bevételük. Valószínűleg elég komoly árrés van a kapszulákon (néhány éve szerintem még kb. 100 Ft/db volt, most 129-től indul, ha jól láttam - ez elég durva emelés).
Az mindenesetre pozitívum, hogy "A 12. havidíj megfizetése után a Kávégép Bónuszprogram véget ér.". amikor elkezdtem olvasni, rögtön arra gondoltam, hogy tipikusan az az eset lesz, hogy arra lőnek, hogy sokan elfelejtik lemondani az előfizetést.
Nem tartom drágának a kapszulát havi szinten 10.000ft értékben iszunk kávét napi 1x akkor is reggel :) kapszulával pont ugyan ennyibe kerülne. Nem az 500ft-s 25dkg-s kávét fogyasztjuk annak sajnos nem jön be az íze ennyi szenvedélyünk van :)
Szóval akkor hülyeség az egész ugye? Néztem hogya gép amúgy 30k és 12k értékben adnak kupont kapszulára. Jobbnak meg érné?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!