Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi lehet a baja a gaztuzhelynek?

Mi lehet a baja a gaztuzhelynek?

Figyelt kérdés
Begyujtom a gaz rózsát es tartom a gombot de elalszik a lang,gombnal nincs meg az a fogás,ami tartsa a gombot hogy egjen a lang...hogy lehet ezt javitani?

2020. júl. 12. 20:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

"gombnal nincs meg az a fogás,ami tartsa a gombot hogy egjen a lang"

Ez így teljesen értelmetlen.

Egyébként ha éri a láng azt a kis bimetál pöcköt, és ennek ellenére elalszik, akkor azt kell cserélni.

De ha az ékezeteket se sikerül kezelni, akkor szerintem egy gázkészülék javításának ne állj neki!

2020. júl. 12. 20:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Haha,olyan okosnak érzed magad most ugye?! Arra nem gondolsz hogy direkt írtam ugy, de köszönöm a segítséget.
2020. júl. 12. 21:09
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Hőelem egett ki , meg kell bontani szakival rendszert es újat tetettni bele , nem filléres dolog .
2020. júl. 12. 21:54
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván nem állsz neki gázt javítani, de azért ezekre az ékezetekre figyelhetnél.

Én írás közben ellenőrzöm, hogy rendben legyen a helyesírás, mert roppantul zavar, ha unintelligensnek néznek.

Mert annak néznek, az egészen biztos.

Ha látok egy ilyen odaszart szöveget, kissé pofátlanságnak is érzem.

Vársz valami választ, de nem tisztelsz meg azzal, hogy valami minimálisan elfogadható formában tedd ezt meg.

És, ha erre valaki felhívja a figyelmedet, akkor azt elhiheted, hogy okosabb, mint Te.

Én még anno úgy tanultam, hogy " Mutasd az írásod, megmondom ki vagy "

2020. júl. 13. 01:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!