Csecsemő méretű cukkinit küldött a tesco. Mit kezdjek vele?
Figyelt kérdés
Rakott cukkinihez szoktam rendelni 2 db cukkinit... Normál méretűeket szoktak küldeni, kb kicsit nagyobb mint egy kígyóubi vastagságra és hosszra kicsit kisebb, szóval ideális a tepsihez...
Most idehoztak nekem 2 db csecsemő méretű hatalmas cukkinit...aminek kb 4 szelete beterítené a tepsit :DDDD + jól lakna belőle egy falu... fagyasztható ?
Mit lehetne belőle csinálni?
2020. jún. 19. 13:16
2/12 anonim válasza:
Meg röstifélét is csinálhatsz belőle
3/12 A kérdező kommentje:
Na.. erre nem gondoltam... Kösziiii
2020. jún. 19. 13:21
4/12 anonim válasza:
Ki lehet rántani is. Vagy pl tészta helyett én nagyon szeretem
5/12 anonim válasza:
Ha lereszeled s lefagyasztod, egy évig is eláll fagyasztva. Nekünk nyáron kis túlzással mázsaszám terem a cukkini, még mindig van 2 csomag fagyasztva tavalyról... Gyors tökfőzeléknek bármikor jó.
6/12 anonim válasza:
HA feldarabolod, akkor lehet belöle rakottat is csinálni
7/12 anonim válasza:
Még süteményt is süthetsz belőle!
Nem pont ezt a receptet, de hasonlót ettem egyszer vendégségben, és nagyon finom volt. :)
8/12 anonim válasza:
9/12 anonim válasza:
Töltött cukkininek is nagyon finom az ilyen nagy. Vágd félbe, szedd ki a közepét és oda ízlés szerint tegyél valami tölteléket. Én rizses darálthúsosat szoktam többnyire, de tényleg bármi jó, ami nem folyik ki. Tetejére sajt és így egybe kell megsütni.
10/12 anonim válasza:
Ha annyira óriási a cukkini, akkor a töltött verziót úgy is meg lehet csinálni, ahogy a töknél szoktam: felvágom kb. 3 cm vastag karikákra, kiszedem a magját, és ezekbe a hengerekbe töltöm a tölteléket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!