Lehet ilyet kapni valahol?
Sajnos a propellerektől fóbiásan rettegek.
És olyan elektromos sütőt szeretnék venni amelyben NINCS propeller. És külön álló nem beépíthető.
Az a baj kezdem feladni...
Élőben ahogy belenézek a sütőbe és látom ezt a propellert már remegek... De gáztűzhely nem opció semmiképp
Köszönöm ha segítetek
HOnnan eredezteted ezt a rettegést???
Rács mögött van a propeller, nem fog rád ugrani! :-DDD
Nem közvetlenül a kérdésre válasz, de szerintem első lépés lenne a fóbiád kezelésére az, hogy veszel egy ilyen sütőt. Aztán hozzászoksz.
11-es, ez így elég komoly fóbiának hangzik, ilyen mértékű rettegést csak a "tudatalattival" (tudattalan én) összhangban, azzal egyetértésben lehet kezelni, és úgy is csak szakszerűen. Önállóan se lehetetlen, csak el kell merülni a szakirodalomban.
De úgy, hogy egy tudatos döntéssel megerőszakolja magát valaki, és szembemenjen a belső késztetéseivel, szinte lehetetlen kijönni egy fóbiából.
Nos külön álló tűzhelyre van szükségem
Felül kerámia lappal
Alu meg elektromos sütéssel nem lehet gáz tűzhelyünk.
csak az a vacak propeller ha nem mozog még borzalmasabban kihozza a pánikot belőlem mintha mozogna...
8 üzletet jártam meg már és amiket linkeltek mindben van propeller.
Szerintem úgy meg szívtam...
12/: akkor meg fordulhat szakemberhez!
Szerintem ha valaki tudja magáról, hogy beteg, akkor normális hozzáállás az, hogy megpróbálja kezeltetni.
Figyu, én csak leírtam, hogy mit kéne tenned!
Ha kifogásokat gyártasz, hogy miért NE csinálj valamit - az is egy megoldás... Szenvedhetsz egész életeden át... Szoronghatsz, és begyűjthetsz hozzá még egy-két tucat rettegés tárgyát...
Nem hinném, hogy napi 16-20 órát dolgozol, és ezért nem jutsz el dokihoz!
7:00-20:00-ig dolgozom
másik helyen a maradék napokban mert édesanyámnak muszáj segítenem és tőle nem kérek pénzt emiatt hogy segítek elsö munkából elég a kereset
7/1 nap vagyok szabad sry
Fizikailag kb meg oldhatatlan
Még valami belém kötés a kérdés megválaszolása helyett?
Ebben sincs.
Sima elektromos sutot kell keresned, aminek nincs legkeveres funkciója, a propeller ugyanis csak és kizárólag arra valo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!