Miért lett nyers a rántott szárny?
Amikor levetted a lángot, kellett volna rá egy fedőt is tenni. (Én is sokáig elbactam a rántott húst, de így biztosan megpuhul belül, és kívül nem ég szénné közben)
Panírt már ne szedd le, de próbáld meg alacsony hőfokon, fedő alatt még egyszer átsütni
Örök emlék marad az általános iskolában "főzőórán" készített első rántott csirkecombom, kb. 40 évvel ezelőttről.. Szép pirosra sült, még az igazgatónak is vittünk belőle, aztán kiderült, hogy belül tök nyers...:)
Azóta már főztem pár évet és ilyen többet nem fordult elő, ez remek lecke volt.
A sütés felében fedőt teszek rá és kisebb lángom sütöm, megszúrom és ha már nem folyik belőle semmi, akkor leveszem a fedőt és ropogósra sütöm.
mielott megsutod etelizesitos es fokhanymas vizben fozd meg.
A te estetedben mar ez nem veghezviheto . Tedd vissza a serpenyben olajon es egy keves vizet is onts az olajhoz . Fedd le es parold at
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!