Tiramisuba a krém tojasfehérjével nem lesz nyers?
Figyelt kérdés
Mármint a mascarponét nem tejszínnel, hanem tojásfehérjével kavarnám össze. De az úgy nyers tojásfehérje.2020. ápr. 17. 19:57
1/8 anonim válasza:
Verd fel habosra a tojásfehérjét. Amúgy finom lesz, még ha úgymond "nyers" is marad.
2/8 anonim válasza:
Ez a lényege, tejszín nem is kell bele
5/8 anonim válasza:
A tojás sárgája is nyers. Az nem zavar? Vagy azt sem tennél bele?
6/8 anonim válasza:
Én is sárgájával szoktam, Gianni receptje is ezt írja.
De pár hete volt egy kérdés itt, hogy miért ereszt levet a tiramisu-ja már másnapra (szó szerint nem emlékszem a kérdésre) - hát ott is kiderült, hogy a fehérje miatt.
Nem érdemes elrontani! :)
7/8 anonim válasza:
Másik recept meg azt írja, hogy kell bele a kemény habbá vert tojásfehérje. És az is állítja, hogy az az igazi.
Én csak azt nem értem, hogy ha valaki annyira fél a tojásfehérje habtól, nem fél a nyers tojássárgájától?
Igen, a tojásfehérje hab ereszt valamennyi levet, attól puhul fel tökéletesen a piskóta.
Amúgy mifelénk az első málnatermésből málnahabot készítünk, ami málna-cukor-tojásfehérje kemény habbá verve. Imádjuk.
8/8 anonim válasza:
Bocs, de az már régen rissz, ha kiválik a mascarponeból és az puhitja a piskótát!! Az amarettos kávénak kell puhìtani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!