Amerikai sütit (american cake), hogy kell úgy csinálni, h a tepsibe ne folyjon egybe?
American cake-ről van szó. Ugyan úgy csináltuk ahogy le van írva, a tepsibe is szépen beleállt. Ám sütés során szétfolyt.
Miben volt a hiba?
Mi az, hogy amerikai süti..??
Amerikai pite??? Mint a filmben...? :-DDD
Ez nem cake, hanem cookie
De amúgy túl nedves vagy zsíros volt a tésztád ill nagy esélyel túl is sütötted
Mit értesz az alatt, hogy "beleállt"...???
Le van írva, hogy diónyi gombócokat kell csinálni, és azokból lesznek ilyen lapos kekszek. Tehát alapból lehet tudni, hogy szétlapul.
Ez keksz, nem süti.
Amúgy most elbizonytalanodtam, hogy a szétfolyt alatt arra gondoltál hogy nem lett elég szilárd a végeredmény, vagy nagyon megnőtt sütés közben, és egy nagy keksz lett az egész tepsi? Hogy úgy mondjam.
Mert ez tipikusan az a fajta, hogy jelentősen megnő és szétterül sütés közben. Nem véletlen írja a recept is hogy kis gombócokat tegyél a tepsibe, ne akard olyanra formázni, mint a már kész keksz.
Úgy folyik szét, hogy az egész tepsibe lesz, mintha pitét készítenék.
Valószínűleg az lesz, hogy a margarinban sok a víz, és akkor összefolyik.
A beleállást pedig úgy értettem, h elég szilárd, ahhoz a tészta, hogy ne laposodjon szét a tepsziben. Hanem gombóc marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!