Milyen tortát sütnél a saját szülinapodra?
A probléma valós, tényleg nem tudom, milyen tortát süssek a szülinapomra. Sok minden van itthon,igazából csak egy jó ötlet kéne.
Ami van: liszt,cukor,sütőpor,kakaópor,kandírozott gyümölcsök,mazsola,kókuszreszelék,keksz,rumaroma,lekvár,mogyorókrém,szeletelt mandula,tojás,vaj,habtejszín,tej,tejföl,banán,fagyasztott áfonya és málna.
Szóval,ki mit sütne a saját szülinapjára?
Én valami erdeigyümölcsös joghurtos vagy sajtkrémes tortát. Mondjuk valami ilyesmit, ehhez majdnem mindened van is otthon, biztos van olyan változata is amihez mindened megvan ha nagyon nem akarsz boltba menni:
Ha nekem kéne megsütni, akkor csak valami rém egyszerűt. Mondjuk kókuszgolyótortát, azt sütni sem kell. :D
De ha tényleg sütnék, akkor piskótatésztát, azt nem nehéz állítólag, bár még sosem csináltam, a töltelék meg mogyorókrém lenne vagy csokis mogyorókrém. Vagy túrókrém. A túrókrémbe mehetne mazsola, ami neked is van otthon ugyebár.
De nekem a többi gyümölcs nem szimpatikus, imádom a gyümölcsöket nyersen vagy befőttként, de tortába nem tenném.
Kedves Kérdező,
örömmel közlöm veled, hogy feltaláltad a mindenízű tortát. Akár szeletenként más-más tölteléket és/vagy bevonatot tudsz a sütidnek kreálni. Egy igazi lehetőség a cukrászipar megreformálására.
Boldog szülinapot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!