Megkeményedett süteménylap ellen?
Figyelt kérdés
Csináltam egy sütit, nagyon finom lett, csak a lapjai nagyon kemények lettek. Valószínű sokáig sütöttem. Egy éjszaka alatt megpuhul a krémek között vagy próbáljak mást?2020. febr. 21. 17:56
3/6 A kérdező kommentje:
- a tésztához :
2 db tojás
2 evőkanál méz
20 dkg cukor
1 mokkáskanál szódabikarbóna
2 dkg kakaópor
5 dkg puha vaj
40 dkg liszt
-a krémhez :
30 ml zöld színű mandula aroma
1 csomag vaníliás vagy tejszín ízű pudingpor
0,5 liter tej
20 dkg cukor
20 dkg puha vaj
2020. febr. 21. 18:17
4/6 anonim 



válasza:





Méz van a tesztában, akkor termeszetes, hogy kisütve kemény lesz! Öszeállitva holnapra teljesen jó lesz, a krémtől megpuhul.
Jó etvágyat!
5/6 anonim 



válasza:





Ismétlem a 4-es válaszolót!
Imádni fogod 24 óra múlva!
6/6 anonim 



válasza:





Kend rá a krémet és tedd légmentesen záródó edénybe 2 napra a hűtőbe. De ne nyitogasd!
A bolti piskóta tallér is így készül. Amikor a bekerül a kis dobozába, még kopog az asztalon, kb. 1 hét alatt a lekvár nedvességét magába szívja és megpuhul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!