Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Megkeményedett süteménylap ellen?

Megkeményedett süteménylap ellen?

Figyelt kérdés
Csináltam egy sütit, nagyon finom lett, csak a lapjai nagyon kemények lettek. Valószínű sokáig sütöttem. Egy éjszaka alatt megpuhul a krémek között vagy próbáljak mást?
2020. febr. 21. 17:56
 1/6 anonim ***** válasza:
64%
Recept?
2020. febr. 21. 17:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Tedd be hűtőbe .
2020. febr. 21. 18:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:

- a tésztához :

2 db tojás

2 evőkanál méz

20 dkg cukor

1 mokkáskanál szódabikarbóna

2 dkg kakaópor

5 dkg puha vaj

40 dkg liszt


-a krémhez :

30 ml zöld színű mandula aroma

1 csomag vaníliás vagy tejszín ízű pudingpor

0,5 liter tej

20 dkg cukor

20 dkg puha vaj

2020. febr. 21. 18:17
 4/6 anonim ***** válasza:
81%

Méz van a tesztában, akkor termeszetes, hogy kisütve kemény lesz! Öszeállitva holnapra teljesen jó lesz, a krémtől megpuhul.

Jó etvágyat!

2020. febr. 21. 18:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ismétlem a 4-es válaszolót!

Imádni fogod 24 óra múlva!

2020. febr. 21. 19:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
0%

Kend rá a krémet és tedd légmentesen záródó edénybe 2 napra a hűtőbe. De ne nyitogasd!


A bolti piskóta tallér is így készül. Amikor a bekerül a kis dobozába, még kopog az asztalon, kb. 1 hét alatt a lekvár nedvességét magába szívja és megpuhul.

2020. febr. 22. 12:04
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!