Libacombot szeretnék sütni az 1. sz. Módszer szerint sütőben. Nem világos, akkor is ugyanúgy víz kell alá és utántöltögetni?
Az alufóliát is macerásnak tűnik le-föl szedegetni. Van egy fedeles tepsim vagy egy jénai, azok jók? Utóbbiban még látnám is hogy áll a víz anélkül hogy a fóliát leszedném (vagy nem a párától, nem tudom).
Én nem tudok mást mondani, mint ami a linken az 1. receptben van, ott részletesen le van írva, hogy mit és hogyan. A recept jó, én a gyakorlatban is így csinálom, a comb nagyságától függő ideig.
Természetesen az alufóliát kiválthatod fedeles tepsivel, jénaival, vagy római tállal is, nekem a legutóbbi a kedvencem ilyesmire, csak előtte egy nappal be kell áztatni.
… vagy sütheted sütőzacskóban, és akkor nem kell közben semmit csinálni.
Csak a végén kivenni, és rápirítani.
Kösz, már sül. A fedeles tepsi pont nem fért be a sütőbe :-(
Zománcos tepsiben van alufóliával. Ráadásul kettőt vettem ki a fagyóból és csak egy fért bele a sütőbe. Most kuksiztam bele, több víz van benne mint volt! Mit csináljak a végén? Öntsem le vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!