A kèsz zsaletinos krèmek keverve/melegítve ùjra meg tudnak dermedni?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretek egy bizonyos fajta panna cottát a boltban, de szeretném máshogy tálalni. Arra gondoltam ha felkeverem, esetleg kicsit melegítem, hozzàadok matcha port, akkor visszadermed-e. Vagy esetleg jobban mûködne, ha csinàlnèk egy kevès tejszínes-zselatinos alapot, ès abban kevernèm el a matchával, kibôvítve?
Vàlaszokat elôre is köszönöm!
2020. jan. 28. 09:04
1/1 anonim válasza:
Sokkal egyszerűbb, ha otthon elkészíted, alapból matcha teaporral!
Teljesen fölösleges a (valszeg drága ) kész cucc melengetése! Ki tudja, mi van (még...) benne a tejszínen és zselatinon kívül, és azok a hozzávalók hogyan befolyásolják a visszadermedést.
Amúgy a zselatin alapból visszadermed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!