Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan süssek serpenyőben,...

Hogyan süssek serpenyőben, hogy ne legyen minden olajfröccsenéses?

Figyelt kérdés
Az nem jó, ha lefedem, mert akkor nem sül, hanem párolódik. Van fröccsenésgátló fedőm(lyukacsos)de az alatt is képződik elég nagy páralecsapódás.Van az a szitaszerű fém rács, amit direkt így lehetett venni,hogy fröccsenésgátló, de olyan simán átfröccsen rajta az olaj,hogy csak na.Már nagyon unom, hogy nagytakarítást kell minden sütés után csinálnom.(Lazac sütésével van problémám)Ha kis hőfokon sütöm,amikor nem fröcsög, akkor kicsapódik belőle a fehérje és gusztustalan.Kb kávéskanálnyi olajjal mindent beterítek, ami a tűzhely közelében van. Ja,és persze a kiolvasztott halat nagyon alaposan,több rétegnyi papírtörlőn leszárítom,mégis.

2020. jan. 24. 16:03
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen szétnyitható spanyolfal szerűség, amit oda lehet állítani a tűzhely köré, aztán főzés után elrakod.
2020. jan. 24. 16:39
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!