Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen "extákat" főztök a...

Milyen "extákat" főztök a lecsóba?

Figyelt kérdés

Szeretem a lecsót ezért sokszor készítek!Szeretném változatosabbá tenni,ezért kérem a bevált ötleteiteket!

Köszönöm!

2010. júl. 20. 15:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Én imádom a lecsót nokedlivel vagy tarhonyával. Jó a rizses lecsó és a tojásos lecsó is. És hallottam már, a tökös lecsóról, de még soha nem ettem.
2010. júl. 20. 16:18
 12/18 anonim ***** válasza:

"Baracklekvárt, kakaót, szódabikarbónát, céklát"

???

Jól értettem? vagy ez valami vicc?

Elnézést az offért, de ezeket együtt? vagy külön-külön?

Én csak tojással és/vagy szeletelt paprikával, vagy apróra kockázott krumplival, vagy kolbász- ill. szalonnadarabokkal csinálom. Anyósomék felé ismert a rizses változat, nekem nem jött be.

2010. júl. 20. 16:20
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
löncsöt szoktam venni, valami jobbfajta konzerveset, egyben kiborítom, kockára vágom és azt teszem a lecsóba. olyan finom krémes lesz benne, valami isteni finom. kolbászt szoktam, bacon szalonnát, cukkinit, tököt(ugyanolyan finom), tejfölt(igazából ezt csak a végén a tányérra, de valami eszméletlen finom). amúgy isteni finom, ha a paprikát tökre, cukkinire cseréled. ugyanúgy kell megcsinálni, ugyanolyan finom, mégis változatos.
2010. júl. 20. 16:25
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

cukkini, tök vagy patiszon

padlizsán

gomba

2010. júl. 20. 16:30
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

*Az apróra kockázott krumlival úgy értendő, hogy először ezt kell megpirítanu, hogy átsüljön, erre jön rá a többi.

16.20

2010. júl. 20. 16:33
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

egyéb variációk:

[link]

[link]

2010. júl. 20. 16:33
 17/18 anonim ***** válasza:
Tarhonyát és tojást szoktunk néha bele tenni (persze úgy, hogy vagy az egyiket vagy a másikat).
2010. júl. 20. 16:35
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Szoktam beleaprítani egy kis zeller levelet és persze egy ici-pici fokhagymát is.
2010. júl. 20. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!