Én még nem csináltam, mert nem szeretjük és még nem csaptunk nagy vendégséget
Ja kérdező, te tudsz szépen vakolni? Ja és remélem olyan párt választasz aki tudja használni a szövőgépet.
Remélem átjön 😗
2019. dec. 9. 07:53
13/26 anonim válasza:
Lehet nokedlivel is, jó sok tejföl, nyakonöntve vörösborral.....
fszom, hogy lehet ilyen kérdést reggel kiírni....:(((((
2019. dec. 9. 08:01
14/26 anonim válasza:
Bárki elkészíti, jól megfőzni viszont csak kevesen tudják. Nálunk a bográcsozás egyébként is a férfiak feladata, mivel ők szeretnek kínlódni vele.
2019. dec. 9. 08:01
15/26 anonim válasza:
Nem értem, miért van úgy beállítva a nokedli szaggatás itt gyakorin, mintha valami Michelin csillagos séf tudása kellene hozzá... Szerintem bárki meg tudja csinálni, akinek vannak hozzá szükséges eszközei és egy fél agysejtje. Marhapörköltet még nem próbáltam készíteni, mert nem vagyok egy nagy marhahúsos (és különben is csóró vagyok 😂) de abból kiindulva, hogy a csirkepörköltem egész jól szokott sikerülni biztos menne a marha is.
2019. dec. 9. 08:05
16/26 anonim válasza:
A, amikor a vegán a divat?
2019. dec. 9. 08:16
17/26 anonim válasza:
En a vorosboros marhaporit nokedlivel keszitem, egyebkent leginkabb a sajat kedvtelesemre, de attol h mas meg nem teszi, nem kevesebb nalam.
2019. dec. 9. 08:38
18/26 anonim válasza:
Nem szeretem a pörköltet semmilyen húsból sem, ezért még soha nem csináltam. Nem lehet egy nagy was ist das, nosalty és mindmegette a barátaim, gondolom hogy gulyásleveshez hasonlít. A nokedlit meg simán megcsinálom, viszont a marhához főtt burgonya illik.
Tényleg mánia lett itt a "a mai nők még nokedlit sem tudnak szaggatni" fennhangból... Nem értem, mire fel...
2019. dec. 9. 09:24
19/26 anonim válasza:
Nincs olyan étel amit ne tudnék elkészíteni, még a nokedlikészítés fortélyaival is megbirkózom :)
Sőt, kétféleképpen is tudom, átnyomni a nokedliszaggatón, vagy deszkáról, egyesével-hármasával szaggatni.
Ennek ellenére az a véleményem, hogy a marhapörkölthöz nem nokedli való, hanem TARHONYA és leginkább kovászos uborka.
Ja és mindenféle pörköltet, beleértve a marhát is elsőnek tanultam meg, 13 éves koromban.
2019. dec. 9. 10:52
20/26 anonim válasza:
barki aki akar, semmi ordongosseg nincs benne. sosem ertettem ezeket az altalanosito kerdeseket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!