Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Légkeveréssel előbb megsül a...

Légkeveréssel előbb megsül a süti?

Figyelt kérdés
2010. júl. 19. 16:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem, de egyenletesen sül mindenhol.
2010. júl. 19. 16:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:

Attól függ, milyen tömött, azaz mennyire sűrű tésztájú. Ugyanis légkeveréses sütésnél elsősorban az ételek szépen pirulnak, kérget kapnak, de ha nagyobb darabról van szó, a közepe nyers maradhat.


Egyébként meg érdemes kipróbálni, mert szinte minden sütő másként süt:)

2010. júl. 19. 16:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 A kérdező kommentje:
répatortát sütök.süssem inkább sima sütéssel?
2010. júl. 19. 16:51
 4/9 anonim ***** válasza:

Szerintem mehet légkeveréssel, kicsit alacsonyabb hőfokon (kb. 180°C-on), és akkor át is sül.

első voltam

2010. júl. 19. 16:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 A kérdező kommentje:
a receptben az van h 170 fokon süssem.de nincs h légkeveréssel.akkor úgy nem is süthetem?
2010. júl. 19. 16:55
 6/9 anonim ***** válasza:
mi minden sütit sima sütéssel sütünk, mivel úgy sokkal finomabb lesz. a légkeverést csak addig, amíg bemelgszik, mert úgy gyorsabb... jah és még húsok sütéséhez használjuk...
2010. júl. 19. 16:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
Én sima sütéssel sütném. Már a 170 fok is arra utal, hogy tömörebb, lassabban kell sülnie.
2010. júl. 19. 17:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
Légkeverésesben kisebb hőfokon szokták. Nekem a receptjeim is olyanok, hogy ott van mondjuk 180fokon (légkeverésesben 165fokon) stb.
2010. júl. 19. 17:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:
Légkeverésessel 10 fokkal kisebb hőfokon sütünk, mint a statikus sütéssel.
2010. júl. 19. 17:59
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!