Légkeveréssel előbb megsül a süti?
Figyelt kérdés
2010. júl. 19. 16:42
1/9 anonim válasza:
Nem, de egyenletesen sül mindenhol.
2/9 anonim válasza:
Attól függ, milyen tömött, azaz mennyire sűrű tésztájú. Ugyanis légkeveréses sütésnél elsősorban az ételek szépen pirulnak, kérget kapnak, de ha nagyobb darabról van szó, a közepe nyers maradhat.
Egyébként meg érdemes kipróbálni, mert szinte minden sütő másként süt:)
3/9 A kérdező kommentje:
répatortát sütök.süssem inkább sima sütéssel?
2010. júl. 19. 16:51
4/9 anonim válasza:
Szerintem mehet légkeveréssel, kicsit alacsonyabb hőfokon (kb. 180°C-on), és akkor át is sül.
első voltam
5/9 A kérdező kommentje:
a receptben az van h 170 fokon süssem.de nincs h légkeveréssel.akkor úgy nem is süthetem?
2010. júl. 19. 16:55
6/9 anonim válasza:
mi minden sütit sima sütéssel sütünk, mivel úgy sokkal finomabb lesz. a légkeverést csak addig, amíg bemelgszik, mert úgy gyorsabb... jah és még húsok sütéséhez használjuk...
7/9 anonim válasza:
Én sima sütéssel sütném. Már a 170 fok is arra utal, hogy tömörebb, lassabban kell sülnie.
8/9 anonim válasza:
Légkeverésesben kisebb hőfokon szokták. Nekem a receptjeim is olyanok, hogy ott van mondjuk 180fokon (légkeverésesben 165fokon) stb.
9/9 anonim válasza:
Légkeverésessel 10 fokkal kisebb hőfokon sütünk, mint a statikus sütéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!