Repülőgép formájú torta. Valakinek ötlet?
Szia!
Nekem nagymamám süt mindenféle alakos tortákat. A formálható massza helyett szerintem inkább süss ki piskótatésztát, azt vágd olyan darabokra, amilyenre kell, amilyen lesz a repülő alakja (egy lapból a gép alakját, másik lapból, vagy esetleg még abból a maradékból a farok tetején azt az izét (nem vagyok otthon az ilyen dolgokban) és krémmel ragaszd össze.) Aztán az egészet kend be a fehér krémmel, esetleg ha vastag az alap, félbevághatod és közé is mehet egy kis krém)
Remélem segítettem. :)
az első vagyok, találtam egy oldalt, ahol (igaz angolul) De képekkel mutatja, hogy, hogy kell elkéeszíteni :)
sok sikert!
én ballagásra kaptam repülő formájú tortát.
piskóta/krém kombós volt, de nem olyan tömény mint a linkelt.. egyszerűen kisütötték a piskótát, alakravágták, rá krém, arra megint alakravágott piskóta, arra megint krém, aztán megint piskóta. a farokrész meg kis krém segítségével lett rögzítve piskótából szintén. aztán az egészre marcipán :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!