Olaj nélküli fritőzt használ valaki? Tényleg megéri az árát?
Imadom.
De mielőtt vennél: süss krumplit és húst a sütőben. Ha ízlik, szeretni fogod az olaj nélküli fritőzt is. Ha nem ízlik, akkor neked csak pénzkidobás lesz.
Jól írja az 1-es, ki kell próbálni sütővel.
Nekem sem jött be a sütőben sütött krumpli vagy rántott hús, mert totál száraz volt, nem véletlenül sütik ezeket zsiradékban, az ízéhez hiányzik.
Viszont vettem olajozó spray-t, azzal beszórom a krumplit és a húst, akkor sütőben sütve is viszonylag elfogadható.
De ezt csak akkor csinálom,ha nem érek rá mellette álldogálni, mert nem lesz olyan.
Nem tudom, hogyha olajba mártod előtte a húst, vagy beolajozod a krumplit, akkor süthető e az olaj nélküli fritőzben, de borítékolom, hogy nem lesz olyan, mintha zsiradékban sütötted volna.
És ha ez nem a te ízvilágod, akkor bizony kidobott pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!