Szeretnék egy egy férőhelyes indukciós főzőlapot. Sencor megteszi? Esetleg más márka a lentiek közül?
Szeretnék egy egy férőhelyes indukciós főzőlapot.
Sencor megteszi? Zoli bácsi is ezt használja :D
Esetleg más márkát jobban ajánlotok?
Most akció van a Mediamarktban, kb. ilyen gépek érhetőek el 8.999 és 25.000 Ft között, ár szerint növekvő sorrendben:
Crown, Sencor, Hauser, Heller, Orion, Booman, Proficook, Clatronic, Tristar, ETA, Ardes, Steba, Caso.
Kialakításra kb. mind ugyanúgy néz ki, szerintem ugyanazt a kínait árulják kicsit átcímkézve, átdizájnolva.
Egyedül a legolcsóbb Crown (8.999 Ft)tér el markánsan kinézetre a többitől, de ez már vészesen olcsónak tűnik. :)
Lidlben múlt héten volt 9k-ért, teljesen jó 3 év garancia van rá
Egy fontos dologra figyelj, hogy mekkora a min-max edényátmérő, amivel használni lehet
Az Ikeással nagyon jó ötletet adtál, tetszik a készülék, és kb. ugyanannyiért tudom megvenni, mint a Sencort.
Szerencsére az Ikea elég jól kezeli a reklamációkat. Hétfőn megnézem személyesen, hogy milyen.
Azt olvastam, hogy a legnagyobb edény átmérő a Tillreda (Ikea) esetén 18.5 cm, a Sencornál 19cm, viszont az Ikeás jóval nehezebb, azaz talán több benne az anyag, tartósabb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!