Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Őzgerincformába fasírtot...

Pinky1981 kérdése:

Őzgerincformába fasírtot sütök, nem fog leragadni?

Figyelt kérdés
Olajjal kikentem és szórtam az aljára zsemlemorzsát és a hús tetejére is, így jó lesz ?
2008. nov. 17. 14:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Alufóliával szoktam kibélelni.
2008. nov. 17. 17:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem édesanyám szakács, tőle tanultam egy pár trükköt.

Jó úgy, ahogy leírtad, de ha legközelebb ilyet sütsz, akkor próbáld ki úgy, hogy bacon szeletekkel béleled ki a formát, keresztbe fektetve, úgy, hogy kilógjon két oldalt, és amikor beletetted a fasírtnak valót, hajtogasd rá a kilógó széleit. Tutira nem szárad ki, marha jól néz ki, és ad neki egy kis plusz ízt.

2008. nov. 17. 17:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem ragadt le. Legközelebb lehet kipróbálom a baconnel.
2008. nov. 17. 20:46

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!