Hogy kell a kovászt gondozni és használni?
Figyelt kérdés
Sok receptet olvastam de mindegyik mást ír. Ha pl 50g lisztből és 50g vízből elkezdem a kovászt akkor azt mindennap ugyanennyivel etetni kell? 8-10 nap múlva kész és van kb 1kg kovász. Utánna ebből kell kivenni a kenyérhez és a maradékot a hűtőben tárolva és hetente etetni ugyan így 50-50 grammal?
Vagy amikor kenyeret akarok sütni akkor a hűtőben lévő kovászból kell kivenni egy kicsit és azt megetetni és ezt adni a kenyértésztához?
2019. okt. 27. 10:00
1/1 anonim válasza:
Ez egy teljesen korrekt leírás, minden benne van lépésről lépésre fotókkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!