Tejfölös tészta, hagymás-sós vízben kifőzött csirkemájjal (isteni)
Tésztalevesek
Kruplileves
Nudli
Tejberizs, tejbegríz
Rántottgríz
Leveskocka leves tésztával. (Ha gyorsan akarok levest enni a Húsleveskockát beleteszem forrásban lévő vízbe, és főzök hozzá tésztát. )
2010. júl. 16. 07:34
32/44 anonim válasza:
Tojásleves.
Halvány, paprikás rántást felöntesz 1,5 liter vízzel, bele vegeta, só, esetleg köménymag, ha szeretitek, utána 3 felvert tojás sárgája. Elkavarod, egyet rottyan és kész.
Másodiknak lekváros palacsinta. Pár tojásból, fél liter tejből, kevés lisztből nagyon sokat lehet sütni, és laktató is.
2010. júl. 16. 07:53
33/44 anonim válasza:
Ne haragudj a kérdésért, csak elgondolkoztam, milyen helyzetben lehettek... minden napra 400 Ft jut ebédre, és recepteket gyűjtesz, vagy kifutottatok a pénzből, és ennyi maradt?
2010. júl. 16. 07:59
34/44 anonim válasza:
grízestészta
2010. júl. 16. 08:36
35/44 anonim válasza:
Én nem bántalak,sajnos tudom milyen rossz a helyzeted.Én is így vgyok.Mire mindent kifizetek,addigra napi 4-500 ft marad,(ha marad annyi).De azért ne keseredj el,majd csak lesz valami.Itt tényleg sok jó tanácsot kaptál.Valamit csak össze tudsz ütni..KITARTÁS!!!!!!!
2010. júl. 16. 10:21
36/44 anonim válasza:
Elég szomorú hogy ide jutnak az emberek MO.-n.Nagyon sajnállak.Remélem minél elöbb rendeződik a helyzeted.Sok sikert neked az életben!
2010. júl. 16. 10:23
37/44 anonim válasza:
Bocsi a farhát nem csak levesnek jó!!!Tudod mi szegények rántani is szoktuk, nem csak sütni, mert laktatóbb!!!!!, sőt még paprikásnak is nagyon finom, vagy eletleg toroskáposztának is, ha nem futja drágább húsfélére!
2010. júl. 16. 14:03
38/44 anonim válasza:
az utolsó kommentet a tegnapi 23:24-nek írtam
2010. júl. 16. 14:05
39/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen el is sírtam magamat az utolsó válaszokon...sajnos ramaty egy anyagi helyzetben vagyunk :(( De gondolom erre már rájöttetek.
Amúgy borsófőzi lett,sült virslivel.
KÖSZI A VÁLASZOKAT!(még most is sírok :( )
2010. júl. 16. 14:05
40/44 anonim válasza:
ne haragudj, de a fene nem pocsékolna prézlit és tojást a farhátra, azon alig van hús, gyakorlatilag csont az egész, ha nagyon spórolni akarsz, akkor főzd meg levesnek, szedd le a csontról, keverd be kis áztatott kenyérrel/morzsával, hagymával és fűszerekkel és egy tojással...fasírtszerűséget kapsz belőle és nem megy el annyi tojás, mert nem a hatalmas csontfelületet kell panírozni...vagy keverd össze egy tojással, némi morzsával és kis főtt, pépesített szárazbabbal---szintén fasírtszerűség ...1 tojást tuti spórolsz rajta...üdv, egy másik csóró, aki tegnap írta, hogy nem jó rántani a farhátat ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!