Miért olyan nagy baj hogy sosem eszem levest?
Azért nem eszem mert utálom. Csak a második, egytálételeket szeretem. Egyébként szerintem semmi haszna nincs. Jóllakni nem lehet vele, simán csak eltelít. Utánna nem bírok másodikat meg desszertet enni. Mindig hallgatom hogy hogy lehet nem szeretni a levest. Meg hogy így nem fogok sokáig élni, és majd tönkremennek a beleim a sok nehéz ételtől. Csak pár olyan leves van amit megeszem, de mások ezekre mindig azt mondják hogy:
az nem is leves! Pl. a gyümölcsleves, a paradicsomleves, a brokkolikrémleves, a hagymaleves, halászlé, savanyúkáposztás bableves ( de csak ez a fajta bableves! ) Az ilyeneket hogy húsleves, zöldborsóleves, gulyásleves utálom! Megjegyzem nem étkezem egézségtelenül. Eszek mindenből egy keveset. Zöldség, gyümölcs, fehérhús, vöröshús, rizs, tészta, nem eszek nagyon fűszeresen, minimálisan nassolok stb. Emellett napi 1,5 - 2 l vizet iszom. Sima hideg csapvizet.
Mi a véleményetek? Nagy probléma ez?
Szerintem az a fontos, hogy azt edd, amit kívánsz.
Bélbajokat pont az okoz, ha olyat eszel, amit a szervezeted elutasít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!