Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért esett össze a muffin?

Miért esett össze a muffin?

Figyelt kérdés

Már egyszer megcsináltam, és nagyon finom lett. Itt a recept: [link]


Kb. fél cs. sütőport tettem bele, de összeesett és egy nagy kráter lett a közepén. Nem emlékszem múltkor mennyit tettem bele, talán az egészet. Lehet hogy sokat/keveset tettem bele, vagy magas hőfokon sütöttem? Nem sokat nyitogattam az ajtót sem, az első nyitásnál (20p) vettem észre hogy összeesett...


2010. júl. 14. 00:26
 1/4 anonim válasza:
Lehet kevés volt bele annyi sütőpor. Egyszer én is kifelejtettem belőle, és csak ilyen kis aprócska, sűrű muffinok lettek.
2010. júl. 14. 00:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
most jut eszembe hogy a tejet kifelejtettem de nem hiszem hogy attól... na mindegy legközelebb az egész csomagot beleöntöm:D
2010. júl. 14. 01:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Túl sokáig kevergetted a tésztát. Külön tálba kerülnek a nedves alapanyagok, külön tálba a szárazak, külön kell kikeverni mindkettőt, és aztán a szárazat éppen csak beleforgatni óvatosan a nedvesbe.
2010. júl. 16. 11:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Nos megsütöttem mégegyszer. Kicsit több élesztőt tettem bele (Jóval többet mint 1 kanál), kicsit talán sok is lett, és a sütőt feljebb tettem, ill fóliában sütöttem nem vajaztam a tepsit, és így jó lett, azért köszi
2010. júl. 16. 19:05

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!