2 napja vettem ki a fasírtot a fagyasztóból, meddig jó a hűtőben?
Én nem enném meg, mert ezek szerint a fagyasztott, (füszerezett, kenyérrel kevert) nyers darálthúst tartogatod a hütöben két napja.
A friss, nyers darálhúst is legfeljebb másnapig szabad tárolni, utána már könnyen romlott lesz.
A fagyasztóból kivett (nem darált) húst is legkésöbb másnap meg kell sütni.
A kenyérrel összekevert darálthús másnapra meg tud romolni.
Ha ezeket figyelembe veszed, akkor nem kísérletezel, hanem kidobod.
Köszönöm a válaszokat, akkor nem próbálok rá! :D
Egyébként igen, a nyers darálthúsra gondoltam, még nincs megsütve sehogy.
Csak én nem értem mit vettél ki a fagyasztóból?
A fasírt az nem nyers darálthús, a nyers darálthús az nem fasírt.
Valami mirelit cucc ez?
Bekevert, fűszerezett, kenyérrel összekevert "cuccot" ami olajban sütés után fasírt lesz :D Nem mirelit.
Bocsi, nem vagyok egy nagy szakács, nem is nagyon értek ezekhez, igyekeztem úgy leírni hogy érthető legyen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!