Etetek már polipot? Milyen íze van?
Figyelt kérdés
Hol lehet polipot kapni?2010. júl. 12. 16:08
1/13 anonim válasza:
én konzervben ettem, és nem volt rossz íze:D
3/13 A kérdező kommentje:
de mihez hasonlít?:)
Pl. mondják hogy a csiga olyan csirkehús- ízű...
A polip husi milyen?
2010. júl. 12. 16:15
4/13 anonim válasza:
kicsit porcogós csibe... nekem kifejezetten ízlett és betoltam egy nagy tállal. utána megmondták, hogy mi volt ez. ha kevésbé lenne hiányos az olasztudásom, akkor valószínű meg sem kóstolom...
5/13 A kérdező kommentje:
és rajtahagyják azokat a tapadókorongokat is?
2010. júl. 12. 16:17
6/13 anonim válasza:
Én is ettem már,nem tudtam hogy mi. Fel volt karikázva.azt hittem valami hal. de amúgy ízlett. Konzervben még nem ettem,de azt mondják ez sem rossz.
7/13 A kérdező kommentje:
és mivel eszik? vagy csak magában?
2010. júl. 12. 16:24
8/13 anonim válasza:
Én már ettem, finom íze van, olyan mint a polipnak.. Próbáld ki és utána döntsd el ízlik-e vagy sem.
9/13 anonim válasza:
Szerintem nem hasonlít semmire, de tényleg finom, csak ajánlani tudom! :)
10/13 anonim válasza:
az íze? hát olyan semilyen. Inkább a fűszerezésen múlik. Inkább egy kicsit halas az íze. Egyébként nagyon rágós, mintha gumit rágnál. Nekem nem annyira jön be, igaz már többször is ettem, több helyen. Gondolom egy tuti étteremben azt is finomra elkészítik, csak ahhoz tényleg egy sztárséf kell :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!