Kempingezni fogunk, sokan. Mit javasoltok reggelinek?
Figyelt kérdés
Kb 15főről lenne szó. Tóparton leszünk, sátrakkal, és én vagyok a főszervező, és nincs ötletem..
<[Alkoholizálás is a programba része, szóval ha tudtok valami józanító kaját, azt megköszönném :)]>
2010. júl. 11. 22:06
2/9 anonim válasza:
Állítólag sör+nyers tojás keverékére esküsznek.
3/9 A kérdező kommentje:
Reggeliről lenne szó, mert ebédre már szeretnének szerintem hazaérni az emberek..
2010. júl. 11. 22:20
4/9 anonim válasza:
sült kolbász, virsli mustárral-tormával-kecsappal, jó foszlós kenyérrel. Tipikus kempingreggeli nálunk, csak felszerelés kell hozzá.
5/9 A kérdező kommentje:
Szerintetek ha első nap elkészítek vajazott-szalámis-paprikás szendvicseket, és árnyékban tartom őket másnap reggelig, nem romlanak meg?
2010. júl. 11. 22:59
6/9 anonim válasza:
Áhhh, ne kísérletezz:S Nagyon meleg van.
Esetleg rántotta reggelire??
7/9 anonim válasza:
Zsömle, bontatlan májkrém, paprika.Ez nem romlik meg.Bár én is a lecsóra szavaznék.
8/9 anonim válasza:
30 fokban? De megromlik. (Nem lesz gondotok a további kajálásra.)
Süssetek szalonnát hagymával.
9/9 anonim válasza:
Mindenképpen hanyagold a szendvicseket,ha nem is romlik meg
kinek kell tegnapi szendvics:-S
12:12-nek igaza van,kempingezni szalonna kell!
Süssetek nyárson kolbászt,szalonnát!Kenyérrel és zöldséggel,szabadban nagyon jól esik...
Esetleg még vihettek májpástétomot,mustárt,kecsapot.
Májpástétomos kenyér paradicsommal a szabadban...hmm az is finom:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!