Melyik lehet ez a süti?
Figyelt kérdés
Olyan az alakja mint a zserbónak, olyan is szerintem, csak nem dióval van megtöltve, hanem valami zselével vagy pudinggal. És nem egy színű volt a töltelék, hanem minden szinten másik szín volt. Tudom, hogy elég rosszul írtam le de elég keveset tudtam róla. Előre is köszi:)2010. júl. 11. 20:08
1/11 anonim válasza:
talán rigójancsi..írd be google-ba, keress képet és írj, hogy az e :)
2/11 anonim válasza:
Nekem a mézes-krémes ugrott be, ami hasonlít a zserbóra. Csoki van a tetején, a lapok között pedig krém és lekvár váltakozik.
3/11 anonim válasza:
Szerintem a hidegtortára gondoltál. Itt a link a recepthez: [link]
4/11 anonim válasza:
20:21 de jól néz ki ez a hidegtorta...megkívántam, asszem keresek valami édességet :))
5/11 anonim válasza:
Esetleg a Lajcsi szelet.
6/11 anonim válasza:
Nálunk ez a hidegtorta, ez gumisüti:D
7/11 anonim válasza:
az az lajcsiszelet, tuti hogy az!
8/11 anonim válasza:
Én is a Lajcsi szeletre tippelek!
Mézes tészta az alap, puncs, és vanilia puding a krémje.
Csokimáz a tetjén.
9/11 anonim válasza:
Én is a Lajcsi szeletre tippelek!
Mézes tészta az alap, puncs, és vanilia puding a krémje.
Csokimáz a tetején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!