KINEK segitség ha kértek valami tanácsot, és a válaszoló kikeresi a google-ból és csak rá kell kattintonotok?
Figyelt kérdés
Nagyon ügyes, hogy főző oldalakat ajánlanak, de azt a kérdező maga is ki tudja keresni. Itt szerintem egyéni praktikákat, tapasztalatokat vár a kérdező.Sok kezdő főzőnek nem jók azok a profiknak való oldalak.2010. júl. 11. 17:38
1/13 anonim válasza:
De ha pl csak egyszerű sütit keres vki, akkor jó hogy oldalt ajánlunk, sok az ilyen kérdés..és a google igen is h sokat segít
2/13 anonim válasza:
3/13 anonim válasza:
Ha a kérdező nem írja bele a kérdésbe,hogy teljesen kezdő,akkor nem is írja meg senki neki a választ így. Jól kell kérdezni,akkor kaphatsz jó választ is.
4/13 anonim válasza:
Szerintem is felesleges. Ha én kérdezek valamit, arra azt szeretném, ha Marika néni válaszolna neki hogy sikerült egy étel pl., vagy a szomszéd asszonyának.A googleból mindenki tud keresni dolgokat, nem is lenne szükség a GYIK-re.Ja'van egy 89 százalékos illető, ő meg kimásolja az egész szakács könyvet.
5/13 anonim válasza:
Szerintem felesleges ide beírni, hogy "Google a barátod", meg ilyesmi, mert itt a kérdező az egyéni véleményekre, tapasztalatokra kíváncsi. :)
6/13 anonim válasza:
Szerintem a kérdezönek kellene egyértelmüen kérdezni: vagy irja azt, hogy receptetket keres, mert nem tud még fözni/sütni, vagy irja, hogy tapasztalatot illetve kipróbált receptet keres, mert a neten talált sok közül nem tudja eldönteni, hogy melyik is a jó. Ugyanis mndkét fajta kérdés elöfordul, de a válaszolók nem tudhatják, hogy a kérdezö hogy gondolja.
7/13 anonim válasza:
A belinkelt kérdésnél pont én írtam a kókuszos banános golyót és az tetszett a kérdezőnek a legjobban és nem pedig a sok link! :)
Innen is látszik, hogy igazából a saját tapasztalatot várja a legtöbb ember. Én sem szeretem, amikor belinkelnek dolgokat. Mások elkészítési tapasztalatai után kérdezem és nem azt, hogy milyen szépen tud valaki linkelni. :)
Már kérdések alá nagyon sok embernél látom, hogy kiírják, hogy linket ne!!! :)
8/13 anonim válasza:
Legalább vesszük a fáradságot és mi keresgélünk a kérdező helyett,ő már a konkrét választ kapja!!!
9/13 anonim válasza:
Ha nem tudok valamit és megkérdezem én jobban örülök a szakszerű válasznak mint Mari néni sufni tuningos válaszainak,hát ennyit a "linkekről"
10/13 anonim válasza:
A 89%-os válaszolóról meg csak annyit,hogy nem véletlen az a 89%!!!Úgy látszik nem teljesen hülye az illető és hasznos válaszokat ad 89%-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!