Ételek, italok - Gyakori kérdések
Rizs, tészta, lencse, sárgaborsó. A kalóriaértékük főtt állapotukra vagy szárazan értendők? Mivel rendesen megduzzadnak főzés közben, ezért nem mindegy!
Egyéb kérdések
Egyéb kérdések
3
Mondanátok nekem olyan ételeket, pékárukat, köreteket vagy fogásokat stb. amelyek nem hizlalnak, de laktatóak?
Egyéb kérdések
Egyéb kérdések
2
Hogy lehet úgy sütni serpenyőben a szalmakrumplit h ne legyen az egyik fele égett a másik meg nyers?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
3
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!