Ételek, italok - Gyakori kérdések
A száraz babot szódabikarbonás vizbe áztatom 1 éjszakára akkor hamarabb puhul? Van ilyen modszer?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
8
Miért írják több pogácsareceptben, hogy a meggyúrt tésztát pihentetni tegyük hűtőbe, "hogy ne keljen meg"? Nem éppen az a jó, ha megkel a pogácsa?
Konyhai praktikák
Konyhai praktikák
2
Egy étteremben a mosogatói munkakör mennyire nehéz? Csak az edények mosogatása (fekete, fehér mosogató hivatalosan) a feladata vagy a konyha illetve a konyhaz...
Sütés, főzés
Sütés, főzés
5
Megírná nekem valaki hogy a magyarországon kapható margarinoknak mennyi a zsírtartalma? Pl: Rama, Liga. Stb
Sütés, főzés
Sütés, főzés
7
Mit süssek bálra az osztálynak? Lesz mindegyik osztálynak egy asztala, ahova lehet vinni sütiket, valami olyat szeretnél ami nem olvad meg, és nem kenjük magunkat össze vele. : )
Sütés, főzés
Sütés, főzés
6
Pontossan mit is jelent az, hogy egy húskészítmény kóser? Honnan lehet ilyet beszerezni?
Egyéb kérdések
Egyéb kérdések
11
Tálas mixert szeretnék venni, de nem tudok dönteni. Akinek van otthon, megírná, milyet érdemes venni?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
1
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!