Ételek, italok - Gyakori kérdések
A kovászos kenérhez kovászt kell készíteni, teljes kiörlésű, BL80-as lisztből. Lehet hesználni hozzá BL55-ös lisztet?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
2
Meg tudná valaki adni, hogy az iskolai sonkakrémet (80-as években) hogyan készítették? Vagy jelenleg, hogyan készítik?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
3
A Quittin 4:1 és az ehhez hasonló zselésítőszerekhez nem kell más tartósítószer külön?
Konyhai praktikák
Konyhai praktikák
1
Milyen eteleket adnak svedasztalos felpanzional reggelire-vacsorara altalaban KULFOLDON ( tengetpart olasz orsszag kornyeke)?
Nemzetek ételei, italai
Nemzetek ételei, italai
4
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!