Ételek, italok - Gyakori kérdések
Hogyan készül a régi somogyi paraszti étel, a "száraz borsó" (ami valójában nem borsó hanem bab)?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
2
Egy borozó miért számíthat fel 10% "tranzakciós illetéket" kártyás fizetés esetén?
Vendéglátás, éttermek
Vendéglátás, éttermek
17
Füstölés után, mennyi ideig szárítjátok a szalonnát hogy ne legyen rózsaszínes a közepe?
Élelmiszerek
Élelmiszerek
2
Hogyan kell a pizzatésztát úgy formázni, hogy széle, és normális pizzaformája is legyen ?
Konyhai praktikák
Konyhai praktikák
7
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!