Rómában ettem, pizzaszerűség, mi lehetett?
Figyelt kérdés
A leglepukkadtabb talponálló "pizzériába" tévedtünk be. Életem legfinomabb "pizzaszerűségét ettem ott.
Pizza tészta megtöltve fekete olajbogyóval, mazsolával, talán póréhagymával, a többit nem tudtam beazonosítani. Van ennek valami speciális neve?
2019. júl. 12. 21:50
2/6 anonim válasza:
Ha töltve volt, akkor az calzone. Szokták hagyományosan, kemencében sütni, de az is előfordul, hogy a cseburekhez hasonlóan, bő olajban sütik ki.
3/6 A kérdező kommentje:
Formára olyan volt, mint egy pite, és cikkelyekre vágva árulták.
2019. júl. 12. 22:08
5/6 anonim válasza:
Pár hete voltam Olaszban, és mindenhol foccacia volt ezer változatban, és ahogy mondod cikkekre vágva árulták. Pékségben a sima paradicsomos változatát árulták, viszont az éttermekben már extrább változatban. én is inkább a calzonera szavazok, bár azt cikkekben nem kínálták.
6/6 A kérdező kommentje:
Miért nem néztem meg a nevét?
Ember, római eldugott pizzériákban sem név, sem ár nincs kiírva.
2019. júl. 14. 01:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!