2,5 kilós tyúkot meddig süssek sütőzacskóban?
"Ekkora madarat nem érdemes így elkészíteni."
Megintcsak hülyeségeket irnak egyesek! Minek ír olyan, akinek fogalma sincs arról, amihez hozzászól?
Elöször is nem árt utána nézni, hoyg létezik sült kakas/kappan is, ami garantáltan nagyobb "madár" mint a 2,5 kg-os tyúk, másrészt meg az egészben sült pulyka/liba/kacsa sem kisebb, söt sokkal nagyobb is lehet.
A nagyobb állatot egyzserüen hosszabb ideig kell sütni, közben csak arra kell figyelni, hogy ne száradjon ki!
Nyilván nem minden madár tyúk, de mivel itt tyúkról kérdezett, tán egyértelmű, hogy arra gondoltam én is. Nem azt írtam, hogy egyetlen ekkora madarat sem érdemes megsütni, azt gondolom egyértelmű, hogy ilyenkor arról beszél az ember, amiről kérdeztek, jelen esetben tyúkról. Ha neked nem tiszta, hogy a válaszomban afféle szinonimaként használtam a madár szót a tyúk helyett, mert hát az, ha nem is az egyetlen, az nem az én hibám, értelmezni kellene. Ettem már egészben sült pulykát is köszönöm, tisztában vagyok vele, hogy nem a kilogramm az akadály. Szerintem egy 2,5 kg-os TYÚK nem finom sütve, de sehol nem írtam, hogy az én véleményem releváns, vagy hogy igazam lenne, csupán nekem nem ízlene. Válaszoltam, nem kinyilatkoztattam és szerintem a stílusomban sem volt semmi olyan, amiért vadidegenül ennyire le kéne dorongolnod engem, kedves 75%-os hozzászóló, arról meg nyilvánvalóan semmiféle információd nincsen, hogy mihez értek és mihez nem. Nem kell egyetérteni velem, de kioktatni sem.
Kedves kérdező, tudom, hogy vannak jócskán, akik megsütik, engem is kínáltak már vele több ízben, olyan is akad, aki miután a levesből kiveszi süti még meg, ízlése válogatja, remélem a tiéd ízletes lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!