Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » A horvátok tényleg ennyire...

A horvátok tényleg ennyire fűszer mentesen főznek?

Figyelt kérdés
Voltunk Horvátországban és bizony olyan egyszerű ízesítésű ételeket ettem csak. Só az amit szinte csak lehet érezni, többi fűszert nem. Egy jó sült is olyan egyszerű volt semmi fűszerrel
2018. aug. 14. 18:05
 1/3 anonim ***** válasza:
84%

Akkor szar helyeken voltál.

Cevap, pleszkavica, seafoods, mind-mind finomak. Leveseik is, steak, pizzák stb.

2018. aug. 14. 18:11
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Igen, így van. A fasirtokon kívül nem ismerik a fűszerezést, a fűszernövényeket sem nagyon.

Nem véletlenül nem világhírű a magyarhoz hasonlóan a horvát gasztronómia sem.

2018. aug. 15. 10:26
 3/3 anonim ***** válasza:
iden ajar hol jartam horvatorszagban, minden iszonyat sos es fuszeres volt, tobb regioban minden nap mas etteremben ettunk. minden evben megyunk neha csak par napot ha mashol nyaralunk, de sosem ereztem fuszertelennek, de nagyon extranak sem. szeretem amugy de iden kiakasztott ez a sok so... meg egy igen draga etteremben is sepregettem le a sot a husrol
2019. nov. 26. 02:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!