A kínaiak hogy eszik a savanyúságaikat?
Figyelt kérdés
Kíváncsiságból vettem a Rákóczi téri szupermarketben chilis, savanyított mustárkáposztát, ebből volt messze a legtöbb a kínálatban. Valami elmondhatatlanul undorító íze van. Oké, párszáz ft és vákuumfóliás volt, szóval gondolom nem csúcsminőség, de ennek tényleg ilyen íze kellene hogy legyen?
Vagy én csinálok baromságot, amiért magyar módra próbálom enni és ők ezt valójában főzéshez használják? De tésztalevesben, pár percnyi forralás után is ugyanolyan szörnyű íze volt :D
2018. márc. 15. 23:00
1/5 anonim válasza:
Pakcsojt ilyen formában nem ismerem, a Google sem talált nekem savanyúságot ebből a zöldségből, csak főtt ételekben szerepel.
2/5 anonim válasza:
egyáltalán a kimchiről beszélünk? ha igen, akkor ajánlom Maangchi csatornáját youtube-on, rengeteg receptje van, amiben kimchit használ
3/5 anonim válasza:
Itt olyan magyarosított dolgokat árulnak a kínaiak. Kínában teljesen más ételek vannak. Párom kint élt 2 évet. Monjuk azok sem jobbak csak nincs ilyen erős ízük mint a magyarországon kaphatóknak. De a kérdésedre válaszolva pálcikával! ☺
4/5 anonim válasza:
Nyugi ennek a kajanak ilyen szar ízűnek kell lennie. Ők is így eszik
5/5 anonim válasza:
Ízlések és pofonok.
Sokan sört isznak mellé és magában eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!