Milyen a nyákleves?
Milyen ízre, állagra, melyik elkészítési móddal finomabb stb. Ezaz ami érdekel.
Akkor hallottam róla először, amikor szakácsképzőbe jártam. Ugyan olvastam már róla - recepteket is - de az semmit nem jelent. (Sajnos a szakmát nem volt alkalmam elégszer gyakorolni.)
Nem merem elkészíteni, mert félek hogy úgy járok vele, mint a "congee" nevezetű kínai rizskásával.
Igazából száznapos tojás mellé szántam köret gyanánt (mert ezt ajánlotta a „szakirodalom”). Mivel a végeredmény katasztrofálisan bűnrossz lett (legalábbis számomra) ezért sajnos a szemétdombon végezte az egész. Pedig gyűlölök pocsékolni.
Talán az ázsiai népeknek bejön a rizskása a büdöstojással, de viszont nem biztos, hogy az ugyanúgy bejön a magyar embernek is (lévén hogy más a két nép ízlése). De ha egy magyar embernek bejön a nyákleves, akkor valószínűleg nekem is érdemes lesz kipróbálni.
Ezért is tettem föl a kérdést, mert érdekel más magyar emberek véleménye.
Csecsemőknek kiváló eledel, de amúgy nem egy nagy szám.
Bizonyos betegségek diétája alatt hasznos lehet a fogyasztása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!