Kolbászon fehér foltok, ha hűtőben van?
Figyelt kérdés
Már majdnem egy hónapja van a hűtőben egy tescos nylonzacskóban egy rúd parasztkolbász, és teli van ilyen lisztszerű fehér porral. Ez mitől van, ehető-e, és hogy lehet eltüntetni/megelőzni?2010. ápr. 23. 17:18
11/12 anonim válasza:
nah? mit kezdtél vele??
kiváncsi vagyok :D
12/12 anonim válasza:
itt egy tudományos cikk röviden összefoglalva:
ha lusta vagy olvasni és elfogadsz egy tippet akkor mosd le a fehér foltot vagy húzd le a kolbász bőrét és simán edd meg a kolbászt.
ne dobd ki a kolbászt emiatt! Az a fehér folt azért van a kolbin mert nincsenek bennem nagyipari adalékanyagok pld, tartósítószer.
2 . TIPP akkor nem lesz fehér foltos a hústerméked ha nem becsomagolva tárolod hanem tud lélegezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!