Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Hogy kell a tamarindot megenni?

Hogy kell a tamarindot megenni?

Figyelt kérdés
Kaptam egy tömb aszalt tamarindot. Eszegetem, de iszonyat fanyar. Lehet vele valamit készíteni? Magok is vannak benne sajna.

2016. jún. 2. 13:30
 1/2 anonim ***** válasza:
én csak magában ettem, nekem ízlett. de beleteheted müzlibe, sütibe, mint akármelyik másik aszalt gyümölcsöt.
2016. jún. 3. 08:55
 2/2 anonim ***** válasza:

Nézz utána hátha találsz Pulparindo vagy Pelon Pelo Rico receptet. Ez két mexikói édesség, ugyanaz a cucc csak más márkanévvel. Paszta-szerű, amit vagy tubusba vagy vékony lapocskákként csomagolnak. Eszméletlen jó, egyszerre savanyú, édes, csípős és egy lehelletnyit sós is. Leírhatatlan az íze.

De fogalmam sincs hogyan készül, azon kívül, hogy tamarind az alapja.

2016. jún. 25. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!