Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Egy ember hány liter folyadéko...

Egy ember hány liter folyadékot képes magába fogadni 1 nap alatt?

Figyelt kérdés

Csak úgy bizonyítás alapbol,vagy épp menőnek látszatás alapbol szeretnék 24-órán belűl 124l tejet meginni.

Igen 124l...hüjeségnek hangzik de rendelkezésre álló idő 24óra.

Köszönöm előreis a válaszokat

2016. ápr. 3. 20:05
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Jol van na...csak egy ötlet volt az "egyediségre"

Tervezek egy youtube csatornát nyitni shol ilyen baromságokat csinálnék s Mindennek hasonló lenne a neve.

Mint ennek a tejes cuccnak az lett volna a neve : "Idd ki a tehenet" szerintem jó kis név. Nem?

2016. ápr. 4. 18:24
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen "egyedi" embereket is szánakozva hívják falu bolondjának, aztán majd Napiszaron látod magad vissza.
2016. ápr. 4. 18:29
 13/16 anonim ***** válasza:
Vannak már ilyenek (egy húzásra isznak meg egész üveg töményet, étolajat, és ők is elég durvák), szóval semmi újat nem tudnál mutatni. Olyan lennél, mint minden második általános sulis gyerek, aki feltolja tonnaszámra a felvett gépezéseit "gamer" címszóval.
2016. ápr. 4. 19:21
 14/16 anonim ***** válasza:

Azért a cím jó lett volna

de csak az...

2016. ápr. 4. 22:51
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Anyàdnak van egy baromfia....
2016. ápr. 5. 07:46
 16/16 anonim ***** válasza:

124 liter vizet egy nap alatt lehetetlen. Nyilvánvaló hogy 3 percenként nyomnád a pisit és fel lennél fújódva a sok folyadéktól, de ahogy előttem írta még az értelmesebb és nem bunkó réteg, nagy valószínűséggel kómába esnél vagy belehalnál.

Én általában sok vizet iszom, napi 5-6 liter volt a max, többet nem is kívántam, de még az is sok volt. Igaz én szálkásító edzés mellé és fogyókúra szempontjából ittam ennyit hogy gyorsabban lemenjenek a kilók, mert a sok folyadék gyorsítja az anyagcserét.

De azóta már erről is leszoktam. Maradt a napi 2-3 liter.

A legnagyobb baj a kérdéseddel az hogy a hülyét j-vel írtad.

2016. jún. 17. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!