Egy ember hány liter folyadékot képes magába fogadni 1 nap alatt?
Csak úgy bizonyítás alapbol,vagy épp menőnek látszatás alapbol szeretnék 24-órán belűl 124l tejet meginni.
Igen 124l...hüjeségnek hangzik de rendelkezésre álló idő 24óra.
Köszönöm előreis a válaszokat
Jol van na...csak egy ötlet volt az "egyediségre"
Tervezek egy youtube csatornát nyitni shol ilyen baromságokat csinálnék s Mindennek hasonló lenne a neve.
Mint ennek a tejes cuccnak az lett volna a neve : "Idd ki a tehenet" szerintem jó kis név. Nem?
Azért a cím jó lett volna
de csak az...
124 liter vizet egy nap alatt lehetetlen. Nyilvánvaló hogy 3 percenként nyomnád a pisit és fel lennél fújódva a sok folyadéktól, de ahogy előttem írta még az értelmesebb és nem bunkó réteg, nagy valószínűséggel kómába esnél vagy belehalnál.
Én általában sok vizet iszom, napi 5-6 liter volt a max, többet nem is kívántam, de még az is sok volt. Igaz én szálkásító edzés mellé és fogyókúra szempontjából ittam ennyit hogy gyorsabban lemenjenek a kilók, mert a sok folyadék gyorsítja az anyagcserét.
De azóta már erről is leszoktam. Maradt a napi 2-3 liter.
A legnagyobb baj a kérdéseddel az hogy a hülyét j-vel írtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!