Hol tudok olyan teát venni ami segíti az alvást naygon?
Az a helyzet hogy nem tudok aludni napok óta és szeretnek kipróbálni egy gyógy teát ami segíti az alvást( 15 éves fiú vagyok)
Mennyire használt egy ilyen tea??és milyen gyorsan tud tőle elaludni az ember?
Citromfű tea ez :) Én szorongás "kezelésére" ittam, de alvászavarra is ajánlják. Én meg voltam vele elégedve, próbáld ki, nem is olyan drága szerencsére. Fél órán belül én már éreztem hatását, ez emberfüggő.
Szerintem amúgy azért nem tudsz aludni mert itt volt a téli szünet és nem kellett felkelni suliba :D
19/F
Citromfű, komló (erős íze van), galagonya virágos hajtásvég, macskagyökér (erős íze van).
Az utolsót még nem próbáltam, de azon kívül biztosan állítom, hogy hatásos.
Macskagyökerrel ovatosan, en nem ajanlanam "laikusoknak", mivel kabito hatasu, igy korlatozva van a mennyiseg vagy nem mindegy az arany, ezt irja több gyogynövenyes könyv. Minden mas biztos h jo. Levendula is, ha az intenziv illatok nem zavarnak az elalvasnal.
De amugy lehet, h eleg (?) csupan az elenkitö dolgok mellözese delutan 3-4 ora utan (koffeintartalmuak föleg, de erös füszerek, rozmaring is elenkit). Kakaot se igyal este, bar az a keves kakaopor, ami föleg cukor, nem hiszem, h akadaly lenne.
2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!