Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Hol tudok olyan teát venni...

Hol tudok olyan teát venni ami segíti az alvást naygon?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy nem tudok aludni napok óta és szeretnek kipróbálni egy gyógy teát ami segíti az alvást( 15 éves fiú vagyok)

Mennyire használt egy ilyen tea??és milyen gyorsan tud tőle elaludni az ember?

2016. jan. 3. 21:54
 1/8 anonim válasza:

Citromfű tea ez :) Én szorongás "kezelésére" ittam, de alvászavarra is ajánlják. Én meg voltam vele elégedve, próbáld ki, nem is olyan drága szerencsére. Fél órán belül én már éreztem hatását, ez emberfüggő.

Szerintem amúgy azért nem tudsz aludni mert itt volt a téli szünet és nem kellett felkelni suliba :D

19/F

2016. jan. 3. 21:58
 2/8 anonim ***** válasza:
Citromfü is,de kamillatea is jo este. Föleg mezzel. Mezes tej langyosan.
2016. jan. 3. 22:14
 3/8 anonim válasza:
Macskagyökér a legerősebb. Magnézium és kalcium is hatásos lehet. De jobban fogsz aludni ha elmégy futni vagy sportolni valamit.
2016. jan. 3. 22:28
 4/8 anonim ***** válasza:

Citromfű, komló (erős íze van), galagonya virágos hajtásvég, macskagyökér (erős íze van).

Az utolsót még nem próbáltam, de azon kívül biztosan állítom, hogy hatásos.

2016. jan. 3. 23:00
 5/8 anonim ***** válasza:
17%
Igyál meg egy dobozos sört, attól bealszol.
2016. jan. 3. 23:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha megnézed, van a Herbária teákból direkt nyugtató hatású. Elég intenzív, bár nekem csak mesélték, nem próbáltam.
2016. jan. 3. 23:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Töltsd ki az egész napodat menny sportolni vagy fuss egy kisit a lényeg ,hogy kifáraszd magad.Aztán vegyél egy forró fürdőt és meglátod menni fog az alvás.Egyebkent gyógynövények terén a levendula az ami nyugtató és aévást elősegítő hatású.Száritva kis zacsiba a párnád közelébe rakd ,hogy érezd az illatát de van tusfürdő belől és tea is.
2016. jan. 4. 00:21
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Macskagyökerrel ovatosan, en nem ajanlanam "laikusoknak", mivel kabito hatasu, igy korlatozva van a mennyiseg vagy nem mindegy az arany, ezt irja több gyogynövenyes könyv. Minden mas biztos h jo. Levendula is, ha az intenziv illatok nem zavarnak az elalvasnal.

De amugy lehet, h eleg (?) csupan az elenkitö dolgok mellözese delutan 3-4 ora utan (koffeintartalmuak föleg, de erös füszerek, rozmaring is elenkit). Kakaot se igyal este, bar az a keves kakaopor, ami föleg cukor, nem hiszem, h akadaly lenne.

2.

2016. jan. 4. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!